YHTEYS-
TIEDOT

Konevuokraus
040 900 7545
Timanttityöt
040 169 7289
Konevuokraamo » Kiinteistöhuoltovarusteet

Vuokrakalustot ja varusteet kiinteistönhuollon tarpeisiin

Vuokraamme huoltokalustoja kiinteistönhuoltoyhtiöille ja rakennusliikkeille ympäri Suomen. Meiltä saat vuokrattua pyörä- ja pienkuormaajien lisäksi esimerkiksi lumikauhat, harjat, nivelaurat, hiekoittimet ja muut koneisiin kiinnitettävät varusteet talvi-, syksy- ja kevättöihin. Vuokraa kalusto juuri siksi aikaa, kuin tarvitset!

Kysy lisää numerosta 040 9007545 tai sähköpostitse avantvuokra@gmail.com

Valitun kaltaisia tuotteita ei löytynyt.

Vuokraa laadukas huoltokalusto kiinteistönhuollon käyttöön

Vuokraamme Kramer- ja Avant-merkkisiä pien- ja pyöräkuormaajia sekä näihin kiinnitettäviä lisävarusteita esimerkiksi kiinteistönhuollon ja kunnossapidon tarpeisiin. Meiltä saat huolletun ja käyttövalmiin kaluston tarpeesi mukaan. Kerro meille tarpeestasi, niin etsimme sopivan kokonaisuuden!

Meiltä saat esimerkiksi:

  • Lumikauhat
  • Siipikauhat
  • Nivelaurat
  • Zoom-aurat
  • Avoharjat
  • Keräävät harjat
  • Hiekoittimet

Näin saat laitteet käyttöösi

– Ota meihin yhteyttä soittamalla numeroon 040 9007545 tai sähköpostitse avantvuokra@gmail.com

– Kerro tarpeestasi, niin kartoitamme tarjolla olevat vaihtoehdot

– Kun tiedämme vuokrattavan kaluston tarpeen ja vuokrausajan, teemme tarjouksen

– Voit noutaa kaluston toimipisteeltämme Helsingistä, mutta voimme myös toimittaa koneet ja lisävarusteet minne päin Suomea tahansa

– Saat tarvittaessa käyttöopastuksen

– Kun vuokra-aika päättyy, laitteet toimitetaan tai noudetaan takaisin Helsinkiin

Ota yhteyttä

Miksi vuokraus kannattaa?

Vuokraus on järkevää, koska oman kaluston hankinta, huolto ja ympärivuotinen säilytys ei aina ole taloudellisesti kannattavaa. Usein kalustoa käytetään vain esimerkiksi talvella tai kesällä, joten koneet seisovat lopun ajan vuodesta käyttämättöminä.

Vuokraus sopii myös tilanteeseen, jossa uusi toimija etsii käyttöönsä parhaiten sopivia laitteita ja haluaa ensin testata erilaisia vaihtoehtoja. Kaluston vuokrausta kannattaa harkita myös silloin, jos tarve on satunnainen; jokin kiinteistönhuollon kohde voi esimerkiksi olla muita ahtaampi, eikä sen hoitaminen onnistu isolla kalustolla.

Vuokraajan ei myöskään tarvitse huolehtia kaluston huolloista tai korjauksista, sillä me vastaamme siitä, että kalusto on aina käyttökunnossa eivätkä työt seiso. Kalusto soveltuu etenkin kiinteistönhuollon ja kunnossapidon tarpeisiin, mutta myös rakennusliikkeille.

Huolto ja korjaus

Kaikki koneet ja varusteet ovat 1-2 vuotta vanhoja, hyväkuntoisia ja huollettuja. Huollamme koneet ennen ja jälkeen vuokrauksen, joten saat aina käyttöösi toimivan kaluston.

Jos kalustoon tulee vuokra-aikana jotain vikaa, tulemme korjaamaan sen paikan päälle. Tarvittaessa etsimme paikallisen toimijan, joka pääsee tekemään korjaustyön nopealla aikataululla.

Miksi Jap Nordic?

Me tunnemme vuokrakaluston sekä erilaiset tarpeet ja käyttökohteet pitkän kokemuksemme ansiosta. Saat meiltä aina asiantuntevaa ja avointa palvelua, sillä haluamme varmistaa, että käytössäsi on juuri oikeanlainen kalusto. Pidämme huolen siitä, että kalusto on hyvässä kunnossa koko vuokrauksen ajan.

Ota meihin yhteyttä ja kerro tarpeestasi!

Kerro meille tarpeestasi

Kauppalehti menestyjä yritys Tilaajavastuu Korkein luottoluokitus asiakastieto.fi

Copyright © 2024 JAP Nordic Oy