YHTEYS-
TIEDOT

Konevuokraus
040 900 7545
Timanttityöt
040 169 7289
Konevuokraamo » Pienkuormaajat

Pienkuormaajan vuokraus

JAP Nordic on erikoistunut pyöräkuormaajien vuokraukseen. Mutta vuokraamme myös muu kalusto joka liittyy maarakentamiseen, kiinteistohuoltotehtäviin ym. tarpeisiin.

Pyöräkuormaajan, ja pienkuormaajan vuokraus Helsingissä ja pääkaupunkiseudulla. Toimitamme myös muualle Suomeen.

Reagointimme asiakastilauksiin on todella nopeaa – saamme koneen toimitettua tarvittaessa jopa tunnissa työmaalle. Kuljetuspalvelumme on asiakkaiden käytettävissä pääkaupunkiseudulla, mutta asiakas voi halutessaan myös noutaa työkoneen toimipisteeltämme. Vuokraamme koneet trailerin kanssa, joten nouto on helppoa. Tarvitset vain auton, jossa on vetokoukku.

Pienkuormaajan vuokraus helposti ja joustavasti JAP Nordicilta! Lisätietoja saat myös soittamalla 040 900 7545 tai lähettämällä sähköpostia avantvuokra@gmail.com.

Kysy meiltä myös työkoneen vuokraustarjousta!  Vuokraamme koneita päivä-, viikko-, kuukausi- ja projektiluonteisesti. Hinnat alv 0%. Laskemme asiakkaalle aina parhaan mahdollisen pakettihinnan kaikkine lisävarusteineen.

040 900 7545 avantvuokra@gmail.com

Pienkuormaajan vuokraus edullisesti

Pienkuormaajan vuokraus onnistuu kauttamme joustavasti ja nopeasti sekä rakennusliikkeille että yksityisasiakkaille. Pienkuormaajat ovat käteviä apulaisia muun muassa maisemointi- ja istutustöihin. Valikoimastamme löytyvät myös suuremmat laitteet, jotka soveltuvat esim. rakennustyömaille järeämpään käyttöön.

AVANT-pienkuormaaja on kätevä valinta

AVANT-pienkuormaaja on näppärä kone, jonka kanssa työskentely on helppoa ahtaissakin olosuhteissa esim. kaupungin keskustassa. AVANT pienkuormaajan vuokraus on edullista, ja konetta on helppo hallita. Kevyen ja ketterän pienkuormaajan kanssa paikat pysyvät siistinä ja nurmikko ehjänä.

Pienkuormaajissa vakiovarusteina ovat yleensä kauha ja trukkipiikit. Muita lisävarusteita on myös saatavilla, esimerkiksi kaivuri, avoharja ja puskulevy. Pienkuormaajalla maisemointi-, multa- ja kivituhkatyöt onnistuvat kätevästi. Aitojen pystytys ja suuremmat istutukset sujuvat AVANTillla myös vaivatta.

Soitamme sinulle

Kramer-pyöräkuormaaja sopii raskaampiin tarpeisiin

Kramer-pyöräkuormaajat ovat pienkuormaajia suurempia työkoneita. Nämä pyöräkuormaajat sopivat järeään ja raskaaseen työhön, johon pienkuormaaja ei kykene. Esimerkiksi rakennustyömailla, jossa tarvitaan järeää nostovoimaa muun muassa tavaroiden siirtämiseen ja tavarakuljetusten purkamiseen, on Kramer ehdoton työväline.

Kaikissa vuokraamissamme Kramereissa on pyörät – telakoneita emme vuokraa lainkaan. Näin koneiden siirto on helppoa ja pinnat pysyvät ehjänä. Kramer-pyöräkuormaajamalleja löytyy pienikokoisista (Kramer 5035, 2 tonnia) painaviin (Kramer 5055, Kramer 5065, Kramer 5085, Kramer 8085, joista painavin on Kramer 8085, 5 tonnia ja kulkee 40km tunnissa).

Kramer-pyöräkuormaajan vakiovarusteisiin kuuluvat normaalisti kauha ja trukkipiikit. Lisävarusteena saatavana on myös hiekotin, keräävä harja vesisäiliöllä, zoomaura, lumikauha, siipikauha, avoharja ja nivelaura. Kiinteistönhuollon tarpeisiin sopii pyöräkuormaaja, joka on varustettu avoharjalla, nivelauralla ja hiekottimella.

Koneet ovat laadukkaita ja kestäviä

AVANT on Suomessa valmistettu pienkuormaaja, jossa on laadukas japanilainen moottori. Kramer puolestaan on saksalaisvalmisteinen laatukone. Työkoneet sopivat hyvin suomalaisiin sääolosuhteisiin. Pyöräkuormaajat käynnistyvät helposti myös pakkasella. Meiltä pienkuormaajan vuokraus tai järeämmät koneet edullisesti!

Laadukkaiden pienkoneiden vuokraus vaivattomasti

Vuokraamme pienkoneita pääasiasiassa yksityisille kuluttajille, rakennusfirmoille, kiinteistöhuoltoyrityksille ja muille toimijoille Helsingin seudulla ja muulla Uudellamaalla. Asiakas voi varata työkoneen etukäteen ja noutaa sen sovittuna ajankohtana tai me voimme kuljettaa työkoneen suoraan työmaalle.

Joskus tarve saada käyttöön työkone yllättää – JAP Nordic on joustava ja nopea konevuokraamo, saamme pienkuormaajan asiakkaalle jopa tunnin sisällä soitosta.

Pienkuormaajan vuokraus – ota yhteyttä!

JAP Nordic on pieni ja joustava yritys, joka palvelee kaikenlaisissa vuokrausasioissa. Vältämme turhaa byrokratiaa ja palvelemme asiakkaita asiantuntemuksella ja nopealla aikataululla. Asiakkaamme kiittävät. Meidän kauttamme onnistuvat myös Avant– ja Kramer-vuokraus, timanttiporaus- ja sahaustyöt – kokemuksella ja ammattitaidolla.

Vuokraa pienkuormaaja joustavasti ja edullisesti JAP Nordicilta!

Jätä tästä soittopyyntö

Kauppalehti menestyjä yritys Tilaajavastuu Korkein luottoluokitus asiakastieto.fi

Copyright © 2024 JAP Nordic Oy