YHTEYS-
TIEDOT

Konevuokraus
040 900 7545
Timanttityöt
040 159 2633

Pienkuormaajan ja muiden koneiden vuokraus

Pienkuormaajan, pyöräkuormaajan ja kurottajan vuokraus Helsingissä ja pääkaupunkiseudulla.
Vuokraamme myös mönkijät, kaivinkoneet, trailerit, tärylätkät sekä generaattorit.

Reagointimme asiakastilauksiin on todella nopeaa – saamme koneen toimitettua tarvittaessa jopa tunnissa työmaalle. Kuljetuspalvelumme on asiakkaiden käytettävissä pääkaupunkiseudulla, mutta asiakas voi halutessaan myös noutaa työkoneen toimipisteeltämme. Vuokraamme koneet trailerin kanssa, joten nouto on helppoa. Tarvitset vain auton, jossa on vetokoukku.

Pienkuormaajan vuokraus helposti ja joustavasti JAP Nordicilta! Lisätietoja saat myös soittamalla 040 900 7545 tai lähettämällä sähköpostia avantvuokra@gmail.com.

Kysy meiltä myös työkoneen vuokraustarjousta!  Vuokraamme koneita päivä-, viikko-, kuukausi- ja projektiluonteisesti. Laskemme asiakkaalle aina parhaan mahdollisen pakettihinnan kaikkine lisävarusteineen.

040 900 7545 avantvuokra@gmail.com

Pienkuormaajan vuokraus edullisesti

Pienkuormaajan vuokraus onnistuu kauttamme joustavasti ja nopeasti sekä rakennusliikkeille että yksityisasiakkaille. Pienkuormaajat ovat käteviä apulaisia muun muassa maisemointi- ja istutustöihin. Valikoimastamme löytyvät myös suuremmat laitteet, jotka soveltuvat esim. rakennustyömaille järeämpään käyttöön.

AVANT-pienkuormaaja on kätevä valinta

AVANT-pienkuormaaja on näppärä kone, jonka kanssa työskentely on helppoa ahtaissakin olosuhteissa esim. kaupungin keskustassa. AVANT-pienkuormaajan vuokraus on edullista ja konetta on helppo hallita. Kevyen ja ketterän pienkuormaajan kanssa paikat pysyvät siistinä ja nurmikko ehjänä.

Pienkuormaajissa vakiovarusteina ovat yleensä kauha ja trukkipiikit. Muita lisävarusteita on myös saatavilla, esimerkiksi kaivuri, avoharja ja puskulevy. Pienkuormaajalla maisemointi-, multa- ja kivituhkatyöt onnistuvat kätevästi. Aitojen pystytys ja suuremmat istutukset sujuvat AVANTillla myös vaivatta.

Lue lisää »

Kramer-pyöräkuormaaja sopii raskaampiin tarpeisiin

Kreamer-pyöräkuormaajat ovat pienkuormaajia suurempia ja painavampia työkoneita. Nämä pyöräkuormaajat sopivat järeään ja raskaaseen työhön, johon pienkuormaaja ei kykene. Esimerkiksi rakennustyömailla, jossa tarvitaan järeää nostovoimaa muun muassa tavaroiden siirtämiseen ja tavarakuljetusten purkamiseen, on Kramer ehdoton työväline.

Kaikissa vuokraamissamme Kramereissa on pyörät – telakoneita emme vuokraa lainkaan. Näin koneiden siirto on helppoa ja pinnat pysyvät ehjänä. Kramer-pyöräkuormaajamalleja löytyy pienikokoisista (Kramer 5035, 2 tonnia) painaviin (Kramer 5055, Kramer 5065, Kramer 8085, joista painavin on Kramer 8085, 5 tonnia).

Kramer-pyöräkuormaajan vakiovarusteisiin kuuluvat normaalisti kauha ja trukkipiikit. Lisävarusteena saatavana on myös hiekotin, keräävä harja vesisäiliöllä, zoomaura, lumikauha, siipikauha, avoharja ja nivelaura. Kiinteistönhuollon tarpeisiin sopii pyöräkuormaaja, joka on varustettu avoharjalla, nivelauralla ja hiekottimella.

Manitou-pyöräkuormaaja on tehokas ja helppokäyttöinen

Manitou-pyöräkuormaajat ovat isompia ja painavampia työkoneita. Nämä pyöräkuormaajat sopivat järeään ja raskaaseen työhön, johon pienkuormaaja ei kykene. Esimerkiksi rakennustyömailla, jossa tarvitaan järeää nostovoimaa muun muassa tavaroiden siirtämiseen ja tavarakuljetusten purkamiseen, on tämä minikurottaja ehdoton työväline. Manitou-pyöräkuormaajien käyttäminen on erittäin helppoa, ja niiden avulla tavaraa voidaan nostaa jopa seitsemän metrin korkeuteen. Kaikissa vuokraamissamme Manitou-pyöräkuormaajissamme on pyörät – telakoneita emme vuokraa. Näin koneiden siirto on helppoa ja pinnat pysyvät ehjänä.

Manitou-pyöräkuormaajien vakiovarusteisiin kuuluvat normaalisti kauha ja trukkipiikit.

Koneet ovat laadukkaita ja kestäviä

AVANT on Suomessa valmistettu pienkuormaaja, jossa on laadukas japanilainen moottori. Kramer puolestaan on saksalaisvalmisteinen laatukone. Työkoneet sopivat hyvin suomalaisiin sääolosuhteisiin. Pyöräkuormaajat käynnistyvät helposti myös pakkasella.

Laadukkaiden pienkoneiden vuokraus vaivattomasti

Vuokraamme pyöräkuormaajia pääasiasiassa yksityisille kuluttajille, rakennusfirmoille, kiinteistöhuoltoyrityksille ja muille toimijoille Helsingin seudulla ja muulla Uudellamaalla. Asiakas voi varata työkoneen etukäteen ja noutaa sen sovittuna ajankohtana tai me voimme kuljettaa työkoneen suoraan työmaalle.

Joskus tarve saada käyttöön työkone yllättää – JAP Nordic on joustava ja nopea konevuokraamo, saamme pienkuormaajan asiakkaalle jopa tunnin sisällä soitosta.

Pienkuormaajan vuokraus – ota yhteyttä!

040 900 7545 avantvuokra@gmail.com

JAP Nordic on pieni ja joustava pyöräkuormaajien vuokrausfirma. Vältämme turhaa byrokratiaa ja palvelemme asiakkaita asiantuntemuksella ja nopealla aikataululla. Asiakkaamme kiittävät. Meidän kauttamme onnistuvat myös Avant– ja Kramer-vuokraus, mönkijävuokraus ja timanttityöt – kokemuksella ja ammattitaidolla.

Vuokraa pienkuormaaja joustavasti ja edullisesti JAP Nordicilta!

   Kauppalehti menestyjä yritys   Tilaajavastuu  Korkein luottoluokitus  asiakastieto.fi

Copyright © 2019 JAP Nordic Oy