YHTEYS-
TIEDOT

Konevuokraus
040 900 7545
Timanttityöt
040 159 2633

Pyöräkuormaajan vuokraus ja muu konevuokraus

Meiltä pyöräkuormaajan vuokraus sekä pienkuormaajat ja kurottajat Helsingissä ja pääkaupunkiseudulla. Vuokrattavana on myös mönkijät, kaivinkone, trailerit, tärylätkät sekä generaattorit.

KRAMER-vuokraus »AVANT-vuokraus »Mönkijä-vuokraus »Kurottajat ja muut laitteet »

Reagoimme asiakastilauksiin erittäin nopeasti – jos tarve vaatii, saamme koneen jopa tunnissa työmaalle. Kuljetuspalvelumme palvelee asiakkaita pääkaupunkiseudulla. Asiakas voi myös noutaa työkoneen toimipisteestämme. Vuokraamme koneet trailerin kanssa, joten nouto on helppoa, tarvitset vain auton, jossa on vetokoukku.

Konevuokraus ja pyöräkuormaaja vuokraus – helposti ja joustavasti JAP Nordicilta! Alla lisätietoja vuokrakoneistamme. Lisätietoja saat myös soittamalla 040 900 7545 tai lähettämällä sähköpostia avantvuokra@gmail.com

Konevuokraus
Vuokrattava kone Malli Lisätietoja
Pyöräkuormaaja teleskoopilla Kramer 5065T 30km/t (2017) 4,3 tn; kauha + haarukat
Pyöräkuormaaja 2 kpl Kramer 5035 (v.m.2017) 1,7 tn: kauha + haarukat + zoomaura +hiekotin
Pyöräkuormaaja 4 kpl Kramer 8085 Arctic Power (v.m.2017-18) 4,7 tn; 40km/t; kauha + haarukat, nivelaura, hiekotin ja avoharja vesisäiliöllä
Lisävarusteet: Kramereihin sopivat: Keräävä Hamsteri Bema, siipikauha, nivelaura, hiekotin, zoomaura, trukkipiikit, kauhat eri kokoja.
Pyöräkuormaaja Kramer 5055 (v.m.2017) 3 tn; 30km/t; kauha + haarukat
Pyöräkuormaaja 3 kpl Kramer 5065 (v.m.2017) 4 tn; 30km/t; kauha + haarukat
Pienkuormaaja AVANT 640  LX hytti (v.m.2016) 1,7 tn; kauha + haarukat, avoharja 1500, puskulevy 2000
Pienkuormaaja AVANT 745 LX hytti (v.m.2016) 1,8 tn kauha + haarukat
Pienkuormaaja AVANT 530 (v.m.2019) 1,4 tn, kauha + haarukat, avoharja 1500, puskulevy 2000
Pienkuormaaja 4 kpl AVANT 528  (v.m. 2015-17) 1,4 tn, kauha + haarukat, avoharja 1500, puskulevy 2000
Mönkijä TGB 550 (v.m.`17) + TGB600 target 60km/t 4×4 nivelaura (9 asentoa) + hiekotin JAPA + vetokoukku + vinssi
Kaivinkone YANMAR Vio 50 (v.m.2018) kumitelat, 3 kauhaa, roto/pyörittaja, pikaliitin, kouru, hydr.vasara(375kg)
AutoTrailer 2kpl (v.m.2018) Tieliikenteessä suurin sallittu kok.massa 3500kg
Tärylätkät WackerNeuson VP1550 95kg (Honda moottori) helppo käyttää
Generaattori Generac noin 1 tn, antaa 35 kWa
Kurottaja Manitou MRT 2540 (v.m 2015) n.25 m. pyörivä (rad.ohj.henk.kori, kalustekori, piikit, kauha)
MiniKurottaja Manitou MLT 625 (v.m.2017) kork. 6,2m, kätevä ja pieni (trukkipiikit, kauha)
MiniKurottaja henkilökorilla Manitou MT 625 HA (v.m.2017) kork. 6,2m, trukkipiikit, kauha, henkilökori.

Esimerkkihintoja koneen vuokrauksesta

Pyöräkuormaaja vuokraus – hinnasto
Konemalli / koneen kuljetus Hinta
AVANT alkaen 90e / päivä
Kramer alkaen 1300e / kuukausi
Yli 4tn koneen kuljetus alkaen 150 e / suunta
Avant kuljetus alkaen 70e / 2 suuntaa

Kysy työkoneen vuokraustarjousta. Vuokraamme koneita päivä-, viikko-, kuukausi- ja projektiluonteisesti. Laskemme asiakkaalle aina parhaan mahdollisen pakettihinnan kaikkine lisävarusteineen.

040 900 7545   avantvuokra@gmail.com


Kuvia vuokrakoneistamme


Pyöräkuormaajan vuokraus

Pyöräkuormaaja vuokraus joustavasti ja kätevästi sekä rakennusliikkeille että yksityisille kuluttajille. Pienet pyöräkuormaajat ovat näppäriä apulaisia muun muassa maisemointi- ja istutustöihin. Suuremmat Kramerit soveltuvat järeämpään käyttöön esimerkiksi rakennustyömaille.

AVANT pienkuormaaja

AVANT on pieni ja näppärä pyöräkuormaaja, jonka kanssa työskentely on helppoa myös kaupungin keskustan ahtaissa olosuhteissa. AVANTin vuokraus on edullista ja koneen hallinta helppoa. Pienkuormaaja on kevyt ja pienikokoinen. Tällä koneella paikat pysyvät siisteinä ja nurmikon pinnat ehjinä.

Pienkuormaajassa on yleensä vakiovarusteena trukkipiikit ja kauha. Muita lisävarusteita on myös saatavilla, esimerkiksi puskulevy, avoharja ja kaivuri.

Pienkuormaajalla maisemointi-, multa- ja kivituhkatyöt onnistuvat kätevästi. Aitojen pystytys ja suuremmat istutukset sujuvat AVANTillla myös vaivatta.

AVANT-vuokraus »

Kramer pyöräkuormaaja

Kramer pyöräkuormaajan vuokraus onnistuu kauttamme helposti. Kramerit ovat pienkuormaajia isompia ja painavampia työkoneita. Nämä pyöräkuormaajat sopivat järeään ja raskaaseen työhön, johon pienkuormaaja ei kykene. Esimerkiksi rakennustyömailla, jossa tarvitaan järeää nostovoimaa muun muassa tavaroiden siirtämiseen ja tavarakuljetusten purkamiseen, on Kramer ehdoton työväline.

Kaikissa vuokraamissamme Kramereissa on pyörät – telakoneita emme vuokraa. Näin koneiden siirto on helppoa ja pinnat pysyvät ehjänä. Kramer malleja löytyy pienestä eli Kramer 5035 (2 tonnia) Kramer 380, Kramer 480, Kramer 8085 on painavin eli 5 tonnia.

Kramerin vakiovarusteisiin kuuluvat normaalisti kauha ja trukkipiikit. Lisävarusteena saatavana on myös hiekotin, kerääväharja, avoharja ja nivelaura. Kiinteistönhuollon tarpeisiin sopii pyöräkuormaaja, joka on varustettu avoharjalla, nivelauralla ja hiekottimella.

Kramer-vuokraus »

Manitou pyöräkuormaaja

Manitou pyöräkuormaaja vuokraus. Manitou kuormaajia ovat isompia ja painavampia työkoneita. Nämä pyöräkuormaajat sopivat järeään ja raskaaseen työhön, johon pienkuormaaja ei kykene. Esimerkiksi rakennustyömailla, jossa tarvitaan järeää nostovoimaa muun muassa tavaroiden siirtämiseen ja tavarakuljetusten purkamiseen, on tämä minikurottaja ehdoton työväline. Paras puoli Manitou vuokraus koneissa on että sitä myös helppo käyttää ja ne saavat nostaa tavara 6-7 metirn korkeudelle. Kaikissa vuokraamissamme Manitoussa on pyörät – telakoneita emme vuokraa. Näin koneiden siirto on helppoa ja pinnat pysyvät ehjänä.

Manitou vakiovarusteisiin kuuluvat normaalisti kauha ja trukkipiikit.


Koneet ovat laadukkaita ja kestäviä

AVANT on Suomessa valmistettu pienkuormaaja, jossa on laadukas japanilainen moottori. Kramer puolestaan on saksalaisvalmisteinen laatukone. Työkoneet sopivat hyvin suomalaisiin sääolosuhteisiin. Pyöräkuormaajat käynnistyvät myös pakkasella helposti.

Pyöräkuormaajan vuokraus vaivattomasti JAP Nordicilta

Vuokraamme pyöräkuormaajia pääasiasiassa yksityisille kuluttajille, rakennusfirmoille, kiinteistöhuoltoyrityksille ja muille toimijoille Helsingin seudulla ja muulla Uudellamaalla. Asiakas voi varata työkoneen etukäteen ja noutaa sen sovittuna ajankohtana tai me voimme kuljettaa työkoneen suoraan työmaalle.

Joskus työkoneen tarve yllättää – JAP Nordic on joustava ja nopea konevuokraamo, saamme pyöräkuormaajan asiakkaalle jopa tunnin sisällä soitosta.


Pyöräkuormaaja vuokraus – ota yhteyttä

040 900 7545   avantvuokra@gmail.com

JAP Nordic on pieni ja joustava pyöräkuormaajien vuokrausfirma. Vältämme turhaa byrokratiaa ja palvelemme asiakkaita asiantuntemuksella ja nopealla aikataululla. Asiakkaamme kiittävät. Meidän kauttamme onnistuvat myös Avant– ja Kramer-vuokraus, mönkijävuokraus ja timanttityöt – kokemuksella ja ammattitaidolla.

Pyöräkuormaaja vuokraus – joustavasti ja edullisesti JAP Nordicilta!

   Kauppalehti menestyjä yritys   Tilaajavastuu  Korkein luottoluokitus  asiakastieto.fi

Copyright © 2020 JAP Nordic Oy