YHTEYS-
TIEDOT

Konevuokraus
040 900 7545
Timanttityöt
040 169 7289

Pyöräkuormaaja vuokraus ja muu konevuokraus

Meiltä pyöräkuormaajan vuokraus sekä pienkuormaajat, kurottajat ja minikurottajat. Laaja valikoima kiinteistohuoltokoneita ja lisälaiteita. Vuokrattavana on myös kaivinkoneet, maantiivistäjät, mönkijät, trailerit, peräkärryt, tärylätkät sekä generaattorit. 

KRAMER-vuokraus »AVANT-vuokraus »Mönkijä-vuokraus »Kurottajat ja muut laitteet »

Reagoimme asiakastilauksiin erittäin nopeasti – jos tarve vaatii, saamme koneen jopa tunnissa työmaalle. Kuljetuspalvelumme palvelee asiakkaita pääkaupunkiseudulla. Asiakas voi myös noutaa työkoneen toimipisteestämme. Vuokraamme koneet myös trailerin kanssa, joten nouto on helppoa. Lisätietoja saat myös soittamalla 040 900 7545 tai lähettämällä sähköpostia avantvuokra@gmail.com

 

Esimerkkihintoja koneen vuokrauksesta

Konemalli / koneen kuljetus
Konemalli / koneen kuljetus Hinta
AVANT alkaen 80e  / pv
Kramer alkaen 110e / pv
Yli 4tn koneen kuljetus alkaen 130 e / suunta
Avant kuljetus alkaen 70e / 2 suuntaa

Hinnat alv 0%

Kysy työkoneen hintaa ja  vuokraustarjousta. Vuokraamme koneita päivä-, viikko-, kuukausi- ja projektiluonteisesti. Laskemme asiakkaalle aina parhaan mahdollisen pakettihinnan kaikkine lisävarusteineen.

040 900 7545   avantvuokra@gmail.com


Kuvia vuokrakoneistamme


Pyöräkuormaajan vuokraus

Pyöräkuormaaja vuokraus joustavasti ja kätevästi sekä rakennusliikkeille että huoltoyhtiöille ja yksityisille kuluttajille. Pienet pyöräkuormaajat ovat näppäriä apulaisia muun muassa maisemointi- ja istutustöihin. Suuremmat Kramerit soveltuvat järeämpään käyttöön esimerkiksi rakennustyömaille ja kiinteistöhuoltotöihin.

AVANT pienkuormaaja

AVANT on pieni ja näppärä pyöräkuormaaja, jonka kanssa työskentely on helppoa myös kaupungin keskustan ahtaissa olosuhteissa. AVANTin vuokraus on edullista ja koneen hallinta helppoa. Pienkuormaaja on kevyt ja pienikokoinen. Tällä koneella paikat pysyvät siisteinä ja nurmikon pinnat ehjinä.

Pienkuormaajassa on yleensä vakiovarusteena trukkipiikit ja kauha. Muita lisävarusteita on myös saatavilla: puskulevy, avoharja, kaivuri, hiekotin, kärry, rehtipihdit, maapora, tasotusritilä, tasotuskauha ym.

Pienkuormaajalla maisemointi-, multa- ja kivituhkatyöt onnistuvat kätevästi. Aitojen pystytys ja suuremmat istutukset sujuvat AVANTilla myös vaivatta. Katso koneen kuljetushinta taulukosta.

AVANT-vuokraus »

Kramer pyöräkuormaaja

Kramer pyöräkuormaajan vuokraus onnistuu kauttamme helposti. Kramerit ovat pienkuormaajia isompia ja painavampia työkoneita. Nämä pyöräkuormaajat sopivat järeään ja raskaaseen työhön, johon pienkuormaaja ei kykene. Esimerkiksi rakennustyömailla, jossa tarvitaan järeää nostovoimaa muun muassa tavaroiden siirtämiseen ja tavarakuljetusten purkamiseen, on Kramer ehdoton työväline. Kramer malleja löytyy yli 20 kpl: alk. pienestä Kramer 5035 (2 tn) ja Kramer 8085 on painavin eli 5 tonnia. Kramerin vakiovarusteisiin kuuluvat normaalisti kauha ja trukkipiikit. Lisävarusteena saatavana on myös hiekotin, kerääväharja, avoharja ja nivelaura. Kiinteistönhuollon tarpeisiin sopii pyöräkuormaaja, joka on varustettu zoom-auralla, avoharjalla, siipi- tai lumikauhoilla, nivelauralla ja hiekottimella. Katso vuokraushinta taulukosta.

Kramer-vuokraus »

Manitou minikurottaja

Manitou minikurottajan vuokraus. Manitou minikurottajat sopivat järeään ja raskaaseen työhön, johon pienkuormaaja ei kykene. Esimerkiksi rakennustyömailla, jossa tarvitaan nostovoimaa muun muassa tavaroiden siirtämiseen ja tavarakuljetusten purkamiseen, on tämä minikurottaja ehdoton työväline. Paras puoli Manitou vuokraus koneissa on, että sitä myös helppo käyttää ja ne saavat nostaa tavara 6-7 metirn korkeudelle. Näin koneiden siirto on helppoa ja pinnat pysyvät ehjänä. Manitou vakiovarusteisiin kuuluvat normaalisti kauha ja trukkipiikit.

 


Koneet ovat laadukkaita ja kestäviä

AVANT on Suomessa valmistettu pienkuormaaja, jossa on laadukas japanilainen moottori. Kramer puolestaan on saksalaisvalmisteinen laatukone. Työkoneet sopivat hyvin suomalaisiin sääolosuhteisiin. Pyöräkuormaajat käynnistyvät myös pakkasella helposti.

Pyöräkuormaajan vuokraus vaivattomasti JAP Nordicilta

Vuokraamme pyöräkuormaajia pääasiasiassa yksityisille kuluttajille, rakennusfirmoille, kiinteistöhuoltoyrityksille ja muille toimijoille koko Uudellamaalla ja pidemmällekin edullisella kuljetuksella. Asiakas voi varata työkoneen etukäteen ja noutaa sen sovittuna ajankohtana tai me voimme kuljettaa työkoneen suoraan työmaalle.

Joskus työkoneen tarve yllättää – JAP Nordic on joustava ja nopea konevuokraamo, saamme pyöräkuormaajan asiakkaalle jopa tunnin sisällä soitosta.


Ota yhteyttä

040 900 7545   avantvuokra@gmail.com

JAP Nordic on joustava pyöräkuormaajiin erikoistunut vuokrausfirma. Toki löytyy paljon muutakin tavaraa. Vältämme turhaa byrokratiaa ja palvelemme asiakkaita asiantuntemuksella ja nopealla aikataululla. Asiakkaamme kiittävät. Meidän kauttamme onnistuvat myös Avant– ja Kramer-vuokraus, mönkijävuokraus ja timanttityöt – kokemuksella ja ammattitaidolla.

Pyöräkuormaaja vuokraus – joustavasti ja edullisesti JAP Nordicilta!

   Kauppalehti menestyjä yritys   Tilaajavastuu  Korkein luottoluokitus  asiakastieto.fi

Copyright © 2020 JAP Nordic Oy