YHTEYS-
TIEDOT

Konevuokraus
040 900 7545
Timanttityöt
040 169 7289

Kramer vuokraus edullisesti ja joustavasti

Kramer vuokraus ammattilaiskäyttöön ja yksityisille rakentajille. Toimitamme koneen jopa tunnissa työmaalle!

Kramer pyöräkuormaaja on työkone, joka soveltuu järeämpiinkin töihin muun muassa rakennustyömaalle. Kivilavojen siirto ja purku käyvät Kramerilla nopeasti ja vaivattomasti – nämä koneet ovat isoja ja ne on suunniteltu hyvin tehokkaaseen työhön ja vaativiinkin olosuhteisiin. 

Kuljetuspalvelumme palvelee pääkaupunkiseudulla – toimitamme työkoneet asiakkaalle jopa tunnin sisällä tilauksesta. Kramer 5035:n voi nouttaa myös toimipisteestämme itse ja se on helppoa, koska meiltä löytyy kuljetustraileri. Isommat Kramerit ja muut yli 2 tonnia painavat kuormaajat siirretään laveteilla tai kuorma-autoissa. Kramerien lisäksi vuokramme myös AVANT pienkuormaajia, minikurottajia, henkilönostimia, tärylätkiä sekä trailereita.

Vuokraa Kramer tästä kätevästi

Lisävarusteet

Kramer pyöräkuormaajan vakiovarusteet trukkipiikit ja kauha kuuluvat hintaan. Kramereihin on lisävarusteena saatavana myös hiekotin, kerääväharja, avoharja ja nivelaura. Kiinteistönhuoltoon meiltä löytyy pyöräkuormaaja, joka on varustettu zoom-auralla, avoharjalla, keräävällä harjalla (Bema 40 classic), siipi- tai lumikauhoilla, nivelauralla ja hiekottimella.

 

Kysy työkoneen vuokraustarjousta, vuokraamme Kramereita päivä-, viikko-, kuukausi- tai projektiluonteisesti. Vuokraus toteutetaan aina asiakkaan tarvitsemilla lisävarusteille – ota yhteyttä ja kysy lisää.


Kramer sopii järeisiinkin töihin

Kramerit ovat isoja ja painavia työkoneita, jotka sopivat hyvinkin raskaaseen ja vaativaan työhön. Kramereiden paino vaihtelee kahden ja kuuden tonnin välillä. Koneiden massa ja painopiste ovat kohdillaan, joten suurtenkin katu- ja pihakivilavojen siirto ja purku onnistuvat vaivattomasti. Kramereita hyödynnetään paljon rakennustyömailla ja suurissa maisemointiyrityksissä, joissa kaivataan pienkuormaajia järeämpää työkalustoa. Kaikki Kramerit ovat pyöräkoneita – telakoneita emme vuokraa. Koneiden siirto on helppoa eivätkä pinnat eivät rikkoudu.

Kramer on saksalainen laatukone, jonka painopiste on optimaalinen suurienkin taakkojen siirtämiseen. Kone on kestävä ja toimii hyvin Suomen vaihtelevissa sääolosuhteissa. Kramer käynnistyy pakkasellakin helposti ja on ympärivuotinen työväline muun muassa rakennustyömailla.


Vuokraamme Kramereita pääasiassa pääkaupunkiseudulle

Pääosa asiakkaistamme sijaitsee Helsingissä ja pääkaupunkiseudulla. Vuokraamme Kramereita toki myös Uudenmaan ulkopuolelle. Asiakkaitamme ovat niin rakennusalan toimijat, kiinteistöhuolto, suuret maisemointiyritykset kuin yksityiset kuluttajatkin.

Työkoneen vuokraus sisältää myös kuljetuspalvelun – toimitamme työkoneen jopa tunnissa rakennustyömaalle. Olemme erittäin joustava toimija, joka reagoi asiakkaiden yhteydenottoihin nopeasti. Asiakas voi myös noutaa Kramerin toimipisteestämme. Vuokraamme koneet trailerin kanssa, joten kuljetus on helppoa ja vaivatonta – riittävän tehokas auto ja vetokoukku riittävät.


Kramer vuokraus – ota yhteyttä

JAP Nordic on joustava toimija, joka välttää turhaa byrokratiaa. Asiakkaamme ovat tyytyväisiä palveluumme ja tuotteisiimme. Työkoneiden laatu ja nopea palvelu yhdistyvät meillä edulliseen hintatasoon. Soita 040 900 7545 tai laita sähköpostia avantvuokra@gmail.com. Kramer vuokraus – joustavasti ja edullisesti JAP Nordicilta – voit jättää yhteydenottopyynnön alta.

Jätä soittopyyntö

Kauppalehti menestyjä yritys Tilaajavastuu Korkein luottoluokitus asiakastieto.fi

Copyright © 2024 JAP Nordic Oy