YHTEYS-
TIEDOT

Konevuokraus
040 900 7545
Timanttityöt
040 169 7289

Mönkijä vuokraus töihin ja vapaalle

Mönkijä vuokraus meiltä sekä huvi- että hyötykäyttöön.

Vuokraamme mönkijöitä monenlaiseen käyttöön, kuten metsä- ja pihatöihin, erilaisiin tapahtumiin ja myös puhtaaseen harrastuskäyttöön. Pienellä ja näppärällä menopelillä ajo on sujuvaa haastavissakin maastoissa ja ahtaissa paikoissa.

Mönkijämme ovat rekisteröityjä ajoneuvoja, jotka soveltuvat sekä maastoon että liikenteeseen. Ajoneuvot on rekisteröity kahdelle. Maksiminopeus on 60 km/h. B-ajokortti riittää. Traktorikilvessä mönkijän liikennenopeus on 40 km/h.

Vuokraa mönkijä lomakkeen kautta

Mönkijämme muuntuvat lisävarusteilla moneksi

Mönkijää voi käyttää kuten traktoria esimerkiksi metsä- ja pihatöissä. Pienen koonsa ansiosta mönkijä soveltuu maastoon kuin maastoon ja sillä pääsee käytännössä mihin vain – mönkijä pääsee läpi joka paikasta. Mönkijässä on vetokoukku, joten kone on muunneltavissa eri käyttötarkoituksiin erilaisilla lisävarusteilla.

Lisävarusteet

  • Tavallinen peräkärry
  • Mönkijän oma peräkärry kipillä (peräkärryä löytyy 3 eri koossa joko hydraulisena tai käsikipillä)
  • Luminivelaura 9 asennolla
  • Hiekoitin
  • Vinssi

Mönkijän vuokraaminen onnistuu myös mönkijäkärryn kanssa.

Vuokraushinnasto

Mönkijä vuokraus – hinnasto
Vuokra-aika Hinta
päivä 70,-
vkl (pe iltapv -> ma aamu) 160,-

Hintaan lisätään alv 24%

Mönkijävuokraan kuuluvat kypärät ja hanskat – saatte meiltä tarvittavat suojavarusteet sekä mönkijän lisävarusteet. Vuokraamme mönkijöitä myös pidemmäksi aikaa, esimerkiksi viikko-, kuukausi- ja projektiluonteisesti. Mönkijän kuljetukseen meiltä vuokrattavissa autotraileri.

Kysy lisää, niin laskemme sinulle pakettihinnan haluamillasi varusteilla ja vuokra-ajalla.

040 900 7545   avantvuokra@gmail.com


Mönkijä huvi- ja hyötykäyttöön

Mönkijän vuokraus ja huviajelut ovat suosittua ajanviihdettä. Mönkijällä voi ajaa talvisaikaan esimerkiksi järven jäällä ja metsässä ympäri vuoden. Myös mönkijöille soveltuvia ajoratoja löytyy nykyään runsaasti.

Myös erilaiset piha- ja metsätyöt sekä tavaroiden siirto onnistuvat mönkijällä kätevästi. Mönkijässä on vetokoukku, johon voi kiinnittää tarpeen mukaan monenlaisia lisälaitteita, kuten esimerkiksi peräkärryn, vinssin, hiekoittimen tai luminivelauran. Mönkijällä pääsee ahtaisiin paikkoihin, joihin isoilla työkoneilla ei pääse – mönkijä on esimerkiksi puolet pienempi kuin AVANT pienkuormaaja.


Vuokraamme mönkijät myös tapahtumiin

Tavaroiden siirto ja kulkeminen paikasta toiseen erilaisissa tapahtumissa voi olla haastavaa pitkien välimatkojen tai haastavien maastojen vuoksi. Mönkijällä tavaroiden kuljettaminen pitkin maastoa onnistuu nopeasti ja sujuvasti. Mönkijässä on hyllyt molemmin puolin ja takaboksi, joten pienimuotoinen tavaroiden kuljetus ilman peräkärryä onnistuu kätevästi. Vuokraamme mönkijöitä muun muassa yritysten, järjestöjen ja muiden tapahtumajärjestäjien tarpeisiin esimerkiksi yritystapahtumiin, urheilukisoihin ja festivaaleille.


Mönkijä vuokraus – ota yhteyttä

Voit ottaa meihin yhteyttä puhelimitse 040 900 7545 tai sähköpostitse avantvuokra@gmail.com. Vastaamme kyselyihin mahdollisimman pian! Voit myös jättää yhteydenottopyynnön alla olevasta nappulasta, niin olemme suoraan sinuun yhteydessä.

Jätä tästä soittopyyntö 

   Kauppalehti menestyjä yritys   Tilaajavastuu  Korkein luottoluokitus  asiakastieto.fi

Copyright © 2021 JAP Nordic Oy