YHTEYS-
TIEDOT

Konevuokraus
040 900 7545
Timanttityöt
040 169 7289

Timanttityöt pääkaupunkiseudulla

JAP Nordic Oy toteuttaa ammattitaidolla timanttityöt, kuten timanttiporaukset ja timanttisahaukset sekä betonipurut sisätiloissa ja ulkotiloissa. Päätoimialuettamme ovat Helsinki, Espoo ja Vantaa – mutta palvelemme asiakkaita tarvittaessa myös kauempaa.

Tarjoamme mm. seuraavat timanttityöt:

  • Timanttiporaus
  • Timanttisahaus
  • Roilotus
  • Lattiahionta
  • Seinähionta
  • Betonijyrsintä

Meiltä onnistuvat niin mm. läpiviennit koviin rakenteisiin, talon alapohjan tuuletusreiät, uudet ovi- ja ikkuna-aukot, ontelolaatan vesireiät, roilotukset seiniin, lattiaroilot sekä reiät ilmastointi- ja viemäriputkille.

Kysy lisää, kerromme mielellämme lisää palveluistamme! JAP Nordic timanttityöt – teemme likaiset hommat puolestasi.

040 159 2633   japnordic@gmail.com

Timanttiporaus Helsinki

JAP Nordicilta timanttiporaus sisä- ja ulkotiloihin luotettavasti. Teemme läpivientejä koviin rakenteisiin kuten betoniin, kiveen ja tiileen. Timanttiporauksella toteutamme mm. alapohjien tuuletusreikiä, uusia ikkuna- ja oviaukkoja sekä ilmastointi- ja viemäriputkireikiä. Poraamalla säästät aikaa ja rahaa. Timanttityöt tehdään pääkaupunkiseudulla ja työskentelemme pääasiassa rakennusalan yrityksille, mutta myös yksityisille omakotitaloasujille.

Timanttityöt lyhyelläkin varoitusajalla

Jokaisessa autossamme on mukana kaikki tarvittavat koneet ja tarvikkeet, joilla timanttityöt hoituvat käden käänteessä. Timanttiporat ja -terät kulkevat miestemme mukana jatkuvasti. Voimme saapua paikan päälle hyvinkin lyhyellä varoitusajalla, jopa tunnin sisällä soitosta.

Soita 040 159 2633 ja kysy lisää!

Timanttisahaus Helsinki

Timanttisahaus Helsinki – Timanttisahaukset sekä ulko- että sisätiloissa JAP Nordic Oy:ltä. Työstämme koviin rakenteisiin muun muassa uusia ovi- ja ikkuna-aukkoja, läpivientejä, viemäri- ja ilmastointiputkien reikiä sekä alapohjan tuuletusreikiä.

Timanttikehäsahalla päästään kerrallaan 260mm:n syvyyteen, eli timanttisahan leikuusyvyys on 26 cm. Teemme timanttityöt pääkaupunkiseudulla, tarvittaessa 100 km:n säteellä Helsingistä. Asiakkaitamme ovat rakennusyritykset sekä yksityishenkilöt. Käytössämme on 3 pakettiautoa timanttikalustoineen. Meillä on 5 kpl erilaista timanttisahaa, mm. hydrauliset avaus- ja kehäsaha, joiden avulla timanttityöt sujuvat helposti. Pystymme myös kuivasahaus toimipiteisiin tiloissa missä ei saa käyttää vettä.

Työt remontin yhteydessä

Timanttisahaus ja muut timanttityöt toteutetaan normaalisti remontin yhteydessä – korjausrakentamisessa tarvitaan lähes aina timanttitöitä. Saneerattavien kiinteistöjen, kuten kirkkojen, koulujen ja vanhainkotien rakennustekniikka on vanhaa ja uusille nykyajan vaatimusten mukaisille taloteknisille järjestelmille pitää työstää läpiviennit ja kulkureitit.


Timanttiporauksen kohteet

Muun muassa putki- ja patterityöt vaativat usein pyöreitä aukkoja ja läpivientejä, jotka toteutetaan timanttiporauksella. Talopaketeissa ja uusissa taloissa on nykyään lähes kaikissa ns. tuulettuva pohja, johon työstetään tuuletusreikiä timanttiporalla. Timanttisahauksella työstetään muun muassa ikkuna- ja oviaukkoja. Ne voidaan tehdä myös poraamalla, jos se ei esimerkiksi tilan pienen koon vuoksi onnistu sahauksella.

Kovat materiaalit, kuten betoni, kivi, graniitti ja tiili vaativat yleensä timanttitöitä – timanttisahauksella voidaan työstää lisäksi myös asfalttia. Piikkaus on hidasta ja paksun rakenteen piikkaaminen voi viedä jopa päiviä. Timanttisahaus ja timanttiporaus on nopeaa, tehokasta ja edullista – ja puree hyvin paksuunkin rakenteeseen.

Timanttityöt ovat tarpeen yleensä remontin yhteydessä ja kaikessa korjausrakentamisessa. Muun muassa koulut, kirkot ja vanhainkodit on rakennettu vanhoilla menetelmillä ja saneerauksen yhteydessä tarvitaan uusia reikiä muun muassa ilmanvaihdolle, putkistoille, nettikaapeleille ja sammutusjärjestelmille.


Timanttityöt: porakoot 12-600 mm

Käyttämämme porakoot vaihtelevat 12 mm:stä aina 600 mm:iin. Normaalisti porataan 100-200 mm reikiä. Porattavan materiaalin paksuus voi olla käytännössä mitä vain. Reiät voi porata myös vinoon eri kulmalla.


Saavumme paikalle, kun meitä tarvitaan!

Olemme hyvin joustavia ja nopeita liikkeissämme – saavumme paikalle samana päivänä, mahdollisesti jopa tunnin sisällä yhteydenotosta. Automme liikkuvat ympäri pääkaupunkiseutua ja jokainen auto on varustettu monipuolisella kalustolla. Miehillämme on aina mukana timanttisahat, timanttiporat ja kaikki tarvikkeet, joita timanttityöhön tarvitaan.


JAP Nordic yrityksenä

JAP Nordic on aloittanut toimintansa jo vuonna 2002. Olemme kokenut ja luotettava yritys, joka hoitaa työt rehdisti ja joutuisasti. Kalustomme on tehokasta ja koneita löytyy joka lähtöön pienistä suuriin malleihin. Alan ammattilaisia meillä työskentelee sesongista riippuen noin 7-10.

Työskentelemme pääasiassa pääkaupunkiseudun isoilla rakennustyömailla sekä pienemmissä rivitalo- ja omakotitalourakoissa. Työskentelemme pääkaupunkiseudulla ja tarvittaessa 100 km:n säteellä Helsingistä. Käytössämme on 3 pakettiautoa timanttikalustoineen. Meillä on 6 kpl erilaisia porakoneita. Pystymme myös kuivaporaustoimenpiteisiin, esim. sähköpistorasioiden aukot porataan myös kuivina.

JAP Nordic on monipuolinen yritys, jonka kautta hoituvat myös esimerkiksi pyöräkuormaajan vuokraus sekä  Avant– ja Kramer-vuokraus.


Ota yhteyttä ja kysy lisää

Timanttityöt vaativat tarkkuuttaa, joten ne on syytä jättää ammattilaisen hoidettavaksi. Näin lopputulos on varmasti onnistunut. Olipa tarpeesi timanttisahaus, timanttiporaus, betonipurku tai betonijyrsintä, JAP Nordic hommat ammattitaidolla. Ota yhteyttä ja kerro tarpeistasi, löydämme varmasti sopivan ratkaisun. Soita tai laita sähköpostia! P. 040 159 2633, sähköposti: japnordic@gmail.com.

JÄTÄ MEILLE SOITTOPYYNTÖ TÄSTÄ

Kauppalehti menestyjä yritys Tilaajavastuu Korkein luottoluokitus asiakastieto.fi

Copyright © 2024 JAP Nordic Oy