YHTEYS-
TIEDOT

Konevuokraus
040 900 7545
Timanttityöt
040 169 7289

Konevuokraamo

Konevuokraamo palvelee esimerkiksi rakennusalan ja kiinteistönhuollon ammattilaisia sekä yksityisiä henkilöitä. Meiltä saat käyttövalmiit ja huolletut laitteet päivä-, viikko- tai kuukausivuokralla. Sinun ei tarvitse hankkia kalliita koneita itsellesi, sillä voit vuokrata laitteen käyttöösi juuri siksi aikaa kuin tarvitset.

Koneet voi noutaa toimipisteeltämme Helsingistä tai voimme toimittaa ne suoraan työmaalle kaikkialle Suomeen. Konevuokraamo palvelee numerossa 040 9007545 tai sähköpostitse avantvuokra@gmail.com.

Vuokrattavat laitteet

Kaivinkoneet

Minikaivurit ja suuremmat kaivinkoneet piha- ja viherrakennustöihin. Neuvomme oikeiden laitteiden ja lisävarusteiden hankinnassa.

Katso vuokrakohteet

Pienkuormaajat

Avant ja Kramer pienkuormaajat soveltuvat muun muassa maisemointi- ja istutustöihin. Konevuokraamo toimittaa pienkuormaajat jopa tunnissa työmaalle!

Katso vuokrakoneet

Pyöräkuormaajat

Kramer pyöräkuormaajat soveltuvat järeämpään käyttöön esimerkiksi rakennustyömaille ja kiinteistöhuoltotöihin. Myös projektikohtainen hinnoittelu!

Katso vuokrakoneet

Maantiivistäjät

Diesel- ja bensiinikäyttöiset maantiivistäjät kaikenkokoisiin maanrakennustöihin. Konevuokraamo toimittaa vain huolletut ja käyttövalmiit koneet.

Katso vuokrakoneet

Peräkärryt ja trailerit

Peräkärryt ja trailerit kaikenlaisiin kuljetustarpeisiin. Konevuokraamosta löydät useita eri malleja.

Katso vuokrakoneet

Kiinteistöhuoltovarusteet

Meiltä saat pien- ja pyöräkuormaajiin kiinnitettävät lumikauhat, harjat, nivelaurat, hiekoittimet ja muut varusteet erilaisiin talvi-, kevät- ja syystöihin. Kiinteistönhuolto toimii, kun käytössä on huollettu vuokrakalusto!

Katso vuokrakoneet

Henkilönostimet

Leguan 135NEO nostin

Katso vuokrakoneet

Näin helposti vuokraus tapahtuu

  • Ota yhteyttä konevuokraamoon puhelimitse 040 9007545 tai sähköpostitse avantvuokra@gmail.com
  • Kerro tarpeestasi, niin pystymme suosittelemaan oikeita koneita ja lisävarusteita
  • Saat meiltä tarjouksen, joka määräytyy vuokrattavan kaluston, vuokra-ajan ja mahdollisten kuljetuskustannusten mukaan
  • Voit noutaa kaluston toimipisteeltämme Helsingistä tai voit hyödyntää koko Suomen kattavaa kuljetuspalveluamme
  • Tarvittava käyttöopastus
  • Kaluston palautus

Laatumerkkeinä Avant, Kramer ja Yanmar

JAP Nordicin konevuokraamo luottaa parhaisiin merkkeihin. Vuokraamme vain laadukkaita koneita, jotta asiakkaillamme on aina käytössään helppokäyttöiset ja varmatoimiset laitteet. Suomessa valmistetut Avant-koneet takaavat laitteiden sopivuuden Pohjolan olosuhteisiin. Kramer on puolestaan saksalaista laatua. Koneet sopivat erinomaisesti raskaaseen ja vaativaan työhön. Yanmar on puolestaan japanilainen laatumerkki.

Valitse JAP Nordicin konevuokraamo

Konevuokraamo palvelee sekä yksityisiä kuluttajia että yrityksiä ja rakennusalan toimijoita. Neuvomme asiakkaitamme oikeiden laitteiden ja lisävarusteiden hankinnassa. Toiminta kanssamme on aina joustavaa ja avointa.

Toimimme pääasiassa Helsingissä ja muualla pääkaupunkiseudulla, mutta toimitamme laitteita myös muualle Suomeen. Kysy lisää!

Kauppalehti menestyjä yritys Tilaajavastuu Korkein luottoluokitus asiakastieto.fi

Copyright © 2024 JAP Nordic Oy