YHTEYS-
TIEDOT

Konevuokraus
040 900 7545
Timanttityöt
040 169 7289

Tankkauspalvelu lyhyellä varoitusajalla Helsingissä ja muualla Uudellamaalla

Me tulemme paikalle, kun tarvitset polttoainetta. Nopeasti toimiva tankkauspalvelumme auttaa sinua vaikeissakin paikoissa. Palvelemme asiakkaitamme ensisijaisesti Helsingissä ja muualla Uudellamaalla.

Tilaa meidät paikalle!

040 900 7545   avantvuokra@gmail.com

Tankkauspalvelun hinta ja tilauksen alaraja

JAP Nordic on ketterä toimija, eikä hinnoittelussamme ole ilmaa. Toimintamme valttikortteja ovat nopeus ja edullisuus. Tarpeen vaatiessa voimme saapua paikan päälle jopa parissa tunnissa sen jälkeen, kun asiakkaamme on tehnyt tilauksen. Olemme jatkuvasti toimintavalmiudessa, sillä tiedämme, että toisinaan polttoaineen tarve saattaa yllättää myös hankalalla hetkellä. Palvelemme mielellämme myös pienempiä polttoainemääriä tarvitsevia tahoja, eikä tankkauspalvelumme käyttämiselle ole olemassa tilauksen kokoon liittyvää alarajaa. Voit aina soittaa meille ja kysyä hinnoittelusta lisää! p. 040 900 7545.

Kenelle palvelu sopii?

Palveluvalikoimaamme kuuluu myös erilaisten työkoneiden vuokraus. Tankkauspalveluamme käyttävätkin ensisijaisesti yritykset tai henkilöt, jotka ovat vuokranneet kauttamme työkoneen. Haluamme, että työkoneita vuokraavat asiakkaamme pääsevät tankkauksen suhteen mahdollisimman helpolla. Lisäksi tankkauspalveluamme hyödyntäviin asiakkaisiimme kuuluu muun muassa rakennusliikkeitä ja viherrakennuspalveluita, joiden ei kannata käyttää omaa aikaansa lähtemällä tankkaamaan työkoneita esimerkiksi kesken kiireisen projektin.

Tankkauspalvelu säästää aikaa ja vaivaa.  Älä siis turhaan käytä aikaasi pohtimalla, miten saisit vuokraamasi tai omistamasi  työnkoneen tankattua. Meidän kauttamme se onnistuu helposti ja vaivattomasti!

040 900 7545   avantvuokra@gmail.com

Tankkauspalvelu paikalle nopeasti

Monesti polttoaine esimerkiksi työmaalla loppuu juuri sillä huonoimmalla mahdollisella hetkellä. Suosittelemme, että tankkauspalvelumme tilataan paikalle edellisenä päivänä, mutta ymmärrämme, että aina polttoaineen loppumista tai lisätarvetta ei ole mahdollista ennakoida. Pyrimmekin pääsemään paikalle tarvittaessa jopa parin tunnin varoitusajalla.

Tankkauspalvelumme toimii ensisijaisesti Uudellamaalla. Palvelemme asiakkaitamme pitkällä kokemuksella ja ammattitaidolla. Olemme joustava toimija, ja meidän onkin mahdollista palvella asiakkaitamme ketterästi ja räätälöidysti, erilaiset tarpeet huomioon ottaen. Myös hinnoittelumme on erittäin kilpailukykyinen, eikä esimerkiksi tankkauspalvelumme tilaamiselle ole minimialarajaa.

Me JAP Nordicilla toimitamme polttoainetta tarpeen mukaan erilaisiin työkoneisiin ja nostimiin. Saavumme paikalle tarpeen vaatiessa nopeasti luotettavien ammattilaisten voimin. Näppärät pakettiautot ja pitkät tankkausletkut toimivat hyvin erilaisissa olosuhteissa. Mikäli haluat, tarkastamme tankkauspalvelumme yhteydessä myös esimerkiksi hydrauliöljyn ja moottoriöljyn määrän. Tarpeen vaatiessa voimme huolehtia myös niiden lisäämisestä.

Jätä polttoaineen lisäys meidän huoleksemme!

JAP Nordic on pieni ja joustava toimija. Haluamme välttää turhaa byrokratiaa ja palvelemme asiakkaita asiantuntemuksella ja nopealla aikataululla. Meidän kauttamme onnistuvat myös Avant– ja Kramer-koneiden vuokraukset sekä timanttityöt – pitkällä kokemuksella ja asiakaslähtöisellä asenteella.

Nopea tankkauspalvelu käytössäsi – soita meille 040 900 7545

 

Jätä meille soittopyyntö

Kauppalehti menestyjä yritys Tilaajavastuu Korkein luottoluokitus asiakastieto.fi

Copyright © 2024 JAP Nordic Oy