YHTEYS-
TIEDOT

Konevuokraus
040 900 7545
Timanttityöt
040 169 7289
Konevuokraamo » Kaivinkoneet

Kaivinkoneen vuokraus koko Suomen alueelle

JAP Nordic konevuokraamolta kaivinkoneiden sekä minikaivinkoneiden vuokraus helposti ja edullisesti!

Tutustu vuokrattaviin kaivinkoneisiin alla ja kysy vuokrahintaa! Kaivinkoneen voi noutaa itse tai tilata kuljetuksen kaikkialle Suomeen numerosta 040 9007545 tai avantvuokra@gmail.com.

Kaivinkonevuokraus yrityksille ja yksityisille

Tällä hetkellä vuokrattavana on 8 kaivinkonetta.

Yanmar minikaivureita vio 50 ja vio 57 vuokrataan sekä yrityksille että yksityishenkilöille. 5-6 tonniset kaivinkoneet sopivat erinomaisesti esimerkiksi piharakentajien tarpeisiin, pihakivetys hommiin, salaojatöihin jne.

Avant minikaivuri A210, jonka paino on noin 1800kg, sopii käytettäväsi mm. viherrakennushommissa. Se soveltuu esimerkiksi tuijien istutukseen ja maan yläpinnan poiskuorintaan, sekä piharakentamisessa mm. aitatolppien aukkojen kaivamiseen tai vaikka pienrakennuksien pohjatöihin.

Kavinkoneiden lisävarusteet

 • Lajittelukoura Megagrip Rc 150 (paino 205kg, kiinnike S-40, 30eu/pv)
 • Tukkikoura Vahva k-15 (yleinen kaivinkoneenkoura, kiinnike S-40, 30eu/pv)
 • Seulontakauha
 • Hydraulinen seulontakauha

Miksi vuokraus on kannattavampaa kuin ostaminen?

Suomen olosuhteissa kaivinkoneen käyttöaika on varsin lyhyt, joten koneet seisovat suurimman osan vuodesta käyttämättöminä. Routainen maa vaatii järeämmän koneen kuin sula maa, joten kaivinkoneita pitäisi olla useampia, mikäli haluaa työskennellä myös talviaikaan. Tämä vaatii myös tilaa koneiden säilytykseen sekä säännöllistä huoltoa.

Kaivinkonevuokraus on kätevä keino saada käyttöönsä juuri oikeanlainen kone työskentelyn ajaksi. Meiltä saat aina huolletun koneen käyttöösi, ja varmistamme, että siinä on tarpeeseen sopivat lisävarusteet. Meidän kauttamme hoituu myös minikaivurin vuokraus, jos tarvitset konetta pienempiin töihin, kuten tuijapensaiden istutukseen. Katso myös Avantin ja Kramerin vuokrausvaihtoehdot,

Kysy lisää

Kaivinkoneiden ominaisuudet

Valikoimissamme on vuokrattavana alle 6000 kg painavia kaivinkoneita ja minikaivureita, jotka sopivat erinomaisesti piharakentamiseen. Lisävarusteena tarjoamme lajittelukourat, asfalttileikkurit, seulontakauhat, kaapelikauhat, luiskakauhat, tukkikourat, hydrauliset seulontakauhat sekä maantiivistäjät 100 kg ja 400 kg.

Kaivinkoneissa on pyörittäjä, eli kauha pyörii 360 astetta ympäri ja kallistuu, joten sen avulla pystytään tekemään lähes mitä tahansa. Se on erittäin tärkeä ominaisuus piharakennustöissä. Tämän lisäksi koneet on varustettu Lincoln-rasvarilla, joka huolehtii koneen nivelten voitelusta automaattisesti.

Näin vuokraat kaivinkoneen

 • Lähetä vuokrauskysely suoraan sivustolta tai ota meihin yhteyttä sähköpostitse tai soittamalla
 • Saat meiltä tarjouksen päivä-, viikko- tai kuukausihinnalla
 • Jos kone on vapaana, saat sen heti käyttöösi
 • Voit noutaa kaivinkoneen itse kuorma-autolla, mutta tarjoamme myös kuljetuspalvelun kaikkialle Suomeen
 • Noudamme myös koneen pois sovitusti
 • Vuokra-aikaa voidaan tilanteen mukaan myös jatkaa
 • Tarkistamme koneen kunnon, kun kaivinkoneen vuokraus päättyy

Ota yhteyttä »

Koneiden huolto ja korjaukset

Tarkistamme, että minikaivuri tai isompi kaivinkone on kunnossa ja siisti ennen kuin se lähtee asiakkaalle. Edellytämme, että kone tulee meille samassa kunnossa takaisin, kun kaivinkonevuokraus tai minikaivurin vuokraus päättyy. Jos laite rikkoutuu asiakkaan käytössä, tulemme paikan päälle korjaamaan sen. Jos korjaus vie odotettua kauemmin, tarjoamme tilalle uuden koneen, jotta työt voivat jatkua. Päivystyspalvelumme vastaa ongelmatilanteissa 24/7.

Autamme tarvittaessa kaivinkoneen valinnassa

Me olemme olemassa sitä varten, että ratkaisemme asiakkaan tarpeen laajalla konekannallamme ja ammattitaidollamme. Varmistamme, että asiakkaallamme on oikeanlainen kone, joka soveltuu muokattavaan kohteeseen. Koneemme ovat helppokäyttöisiä, jotta asiakkaamme työskentely on mahdollisimman vaivatonta. Hoida kaivinkonevuokraus tai minikaivurin vuokraus ammattilaisen kanssa!

Tarjoamme aina laadukasta asiakaspalvelua yksilöllisesti. Tehokkuus, luotettavuus ja joustavuus ovat toimintamme ytimessä. Kuuntelemme asiakasta, jotta pystymme tarjoamaan varmasti parhaan ratkaisun. Meidät tavoittaa kellon ympäri!

Katso yhteystiedot ja kysy lisää »

Kauppalehti menestyjä yritys Tilaajavastuu Korkein luottoluokitus asiakastieto.fi

Copyright © 2024 JAP Nordic Oy