YHTEYS-
TIEDOT

Konevuokraus
040 900 7545
Timanttityöt
040 169 7289
Konevuokraamo » Pyöräkuormaajat

Pyöräkuormaajan vuokraus Helsingin ja Uudenmaan alueella

Meiltä Kramer pyöräkuormaajan sekä Avant-pienkuormaajien vuokraus edulliseen hintaan. Vuokraamme pyöräkuormaajia pääasiasiassa yksityisille kuluttajille, rakennusfirmoille, kiinteistöhuoltoyrityksille ja muille toimijoille koko Uudellamaalla ja pidemmällekin. Laitteen voi noutaa itse tai hyödyntää edullistakuljetuspalveluamme.

040 900 7545 avantvuokra@gmail.com

Kysy työkoneen hintaa ja  vuokraustarjousta

Vuokraamme koneita päivä-, viikko-, kuukausi- ja projektiluonteisesti. Laskemme asiakkaalle aina parhaan mahdollisen pakettihinnan kaikkine lisävarusteineen.

Meillä on laaja valikoima kiinteistönhuoltokoneita ja lisälaitteita. Vuokrattavana on mm. kaivinkoneet, trailerit, lavetti, peräkärryt, tärylätkät/maantiivistäjät sekä erilaisia kiinteistöhuoltovarusteita.

040 900 7545 avantvuokra@gmail.com

Pyöräkuormaajan vuokraus

Pyöräkuormaaja vuokraus joustavasti ja kätevästi sekä rakennusliikkeille että huoltoyhtiöille ja yksityisille kuluttajille. Pienet pyöräkuormaajat ovat näppäriä apulaisia muun muassa maisemointi- ja istutustöihin. Suuremmat Kramerit soveltuvat järeämpään käyttöön esimerkiksi rakennustyömaille ja kiinteistöhuoltotöihin.

AVANT pienkuormaaja

AVANT on pieni ja näppärä pyöräkuormaaja, jonka kanssa työskentely on helppoa myös kaupungin keskustan ahtaissa olosuhteissa. AVANTin vuokraus on edullista ja koneen hallinta helppoa. Pienkuormaaja on kevyt ja pienikokoinen. Tällä koneella paikat pysyvät siisteinä ja nurmikon pinnat ehjinä.

Pienkuormaajassa on yleensä vakiovarusteena trukkipiikit ja kauha. Muita lisävarusteita on myös saatavilla: puskulevy, avoharja, kaivuri, hiekotin, kärry, rehtipihdit, maapora, tasotusritilä, tasotuskauha ym.

Pienkuormaajalla maisemointi-, multa- ja kivituhkatyöt onnistuvat kätevästi. Aitojen pystytys ja suuremmat istutukset sujuvat AVANTilla myös vaivatta. Katso koneen kuljetushinta taulukosta.

AVANT-vuokraus

Kramer pyöräkuormaaja

Kramer pyöräkuormaajan vuokraus onnistuu kauttamme helposti. Kramerit ovat pienkuormaajia isompia ja painavampia työkoneita. Nämä pyöräkuormaajat sopivat järeään ja raskaaseen työhön, johon pienkuormaaja ei kykene. Esimerkiksi rakennustyömailla, jossa tarvitaan järeää nostovoimaa muun muassa tavaroiden siirtämiseen ja tavarakuljetusten purkamiseen, on Kramer ehdoton työväline. Kramer malleja löytyy yli 20 kpl: alk. pienestä Kramer 5035 (2 tn) ja Kramer 8085 on painavin eli 5 tonnia. Kramerin vakiovarusteisiin kuuluvat normaalisti kauha ja trukkipiikit. Lisävarusteena saatavana on myös hiekotin, kerääväharja, avoharja ja nivelaura. Kiinteistönhuollon tarpeisiin sopii pyöräkuormaaja, joka on varustettu zoom-auralla, avoharjalla, siipi- tai lumikauhoilla, nivelauralla ja hiekottimella. Katso vuokraushinta taulukosta.

Kramer-vuokraus

Koneet ovat laadukkaita ja kestäviä

AVANT on Suomessa valmistettu pienkuormaaja, jossa on laadukas japanilainen moottori. Kramer puolestaan on saksalaisvalmisteinen laatukone. Työkoneet sopivat hyvin suomalaisiin sääolosuhteisiin. Pyöräkuormaajat käynnistyvät myös pakkasella helposti.

Pyöräkuormaajan vuokraus vaivattomasti JAP Nordicilta

Vuokraamme pyöräkuormaajia pääasiasiassa yksityisille kuluttajille, rakennusfirmoille, kiinteistöhuoltoyrityksille ja muille toimijoille koko Uudellamaalla ja pidemmällekin edullisella kuljetuksella. Asiakas voi varata työkoneen etukäteen ja noutaa sen sovittuna ajankohtana tai me voimme kuljettaa työkoneen suoraan työmaalle.

Joskus työkoneen tarve yllättää – JAP Nordic on joustava ja nopea konevuokraamo, saamme pyöräkuormaajan asiakkaalle jopa tunnin sisällä soitosta.

Ota yhteyttä

040 900 7545 avantvuokra@gmail.com

JAP Nordic on joustava pyöräkuormaajiin erikoistunut vuokrausfirma. Toki löytyy paljon muutakin tavaraa. Vältämme turhaa byrokratiaa ja palvelemme asiakkaita asiantuntemuksella ja nopealla aikataululla. Asiakkaamme kiittävät. Meidän kauttamme onnistuvat  Avant– ja Kramer-vuokraus, timanttityöt (timanttiporaus- ja timanttisahaustyöt) – kokemuksella ja ammattitaidolla.

Pyöräkuormaaja vuokraus – joustavasti ja edullisesti JAP Nordicilta!

Kauppalehti menestyjä yritys Tilaajavastuu Korkein luottoluokitus asiakastieto.fi

Copyright © 2024 JAP Nordic Oy