YHTEYS-
TIEDOT

Konevuokraus
040 900 7545
Timanttityöt
040 159 2633

AVANT vuokraus – kone jopa tunnissa työmaalle

AVANT vuokraus on suosittua ja vaivatonta – AVANT on pieni ja näppärä työkone, jonka käyttö on erittäin helppoa. Sopii niin ammattilaiselle kuin tee-se-itse -miehellekin.

Vuokraamme työkoneet normaalisti trailerin kanssa, asiakas voi noutaa koneen toimistoltamme Helsingistä tai tilata meiltä kuljetuspalvelun. JAP Nordic vuokraa AVANT pienkuormaajien lisäksi Kramer pyöräkuormaajia, henkilönostimia ja trailereita sekä yksityisasiakkaille että yrityksille. Ota yhteyttä 040 900 7545 tai avantvuokra@gmail.com

AVANT vuokraus on kauttamme helppoa ja reagoimme tilauksiin hyvinkin nopeasti. Jos tarve vaatii, saamme koneen jopa tunnissa työmaalle.

 

AVANT-vuokraus ja lisävarusteet

Pienkuormaaja varustellaan asiakkaan haluamilla lisävarusteilla. Koneeseen voidaan liittää muun muassa trukkipiikit, kaivuri, lumi- tai sorakauha, avoharja, puskulevy, saha tai betonimylly. Jossain malleissa on tietyt varusteet vakiona, esimerkiksi kauha ja haarukat ovat yleisiä varusteita. AVANT vuokraus tapahtuu asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaisesti. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Vuokraushinnasto

AVANT vuokraus – hinnasto
Vuokra-aika / kuljetus Hinta
1.päivä 149,-
toinen pv ja seuraavat 124,-
vkl (pe iltapv -> ma aamu) 300,-
kuljetus PK-seutu alk. 85eu / 2 suuntaa, muut alueet sop.mukaan.

Hinnat sisältävät alv 24%.

Laskemme asiakkaalle aina parhaan mahdollisen pakettihinnan. Kysy työkoneen vuokraus viikko-, kuukausi- tai projektitarjousta.

040 900 7545   avantvuokra@gmail.com


AVANT-pienkuormaaja on kevyt ja monipuolinen työkone

Pienkuormaaja on pieni ja näppärä työkone, jonka kanssa on helppo työskennellä missä vain, myös kaupungin keskustassa ja muissa ahtaissa olosuhteissa. AVANT sopii sekä ammattikäyttöön että työvälineeksi tee-se-itse-miehelle. AVANT vuokraus on edullista ja koneen hallinta helppoa ja mutkatonta: AVANTissa on käytännössä kaksi poljinta, jotka ohjaavat konetta eteen ja taakse, sekä ratti.

Pienkuormaaja on kevyt ja pienikokoinen. Eri työkoneiden painot vaihtelevat 1000-1800 kilon välillä, ja mitoiltaan pienkuormaaja on 2 metriä pitkä ja metrin leveä. AVANTissa on nurmikkorenkaat, jotka suojaavat pihan ja nurmikon pintaa – pinta pysyy ehjänä ja siistinä. Mallit: Avant 420, Avant 528, Avant 630, Avant 640, Avant 745 hytillisia ja ilman.

Pienkuormaajalla onnistuvat esimerkiksi maisemointi-, multa- ja kivituhkatyöt näppärästi. Myös aitojen pystytyksessä ja suuremmissa istutuksissa AVANT on erittäin hyödyllinen työväline.


AVANT sopii Suomen olosuhteisiin

AVANT-pienkuormaaja on Suomessa valmistettu ja siinä on laadukas japanilainen moottori. Työkone sopii hyvin Suomen vaihteleviin sääolosuhteisiin ja kestää myös lämpötilan rankat vaihtelut. Kone käynnistyy helposti pakkasella ja toimii moitteettomasti. AVANT vuokraus sopii kaikille, sillä sen käyttö on helppoa.


Työkoneen vuokraus

Vuokraamme työkoneita pääasiasiassa Helsinkiin ja pääkaupunkiseudulle. Asiakkaisiimme kuuluvat sekä yksityiset kuluttajat että yritykset ja rakennusalan toimijat. Asiakas voi noutaa työkoneen toimipisteestämme tai voimme kuljettaa työkoneen asiakkaan luo. Koneen vuokraus tapahtuu yleensä trailerin kanssa, joten työkoneen kuljettaminen on helppoa ja vaivatonta – henkilöauto ja vetokoukku riittävät.

Meillä AVANT vuokraus sisältää sora/lumikauha sekä trukkipiikit. Muista lisävarusteista veloitamme hinnastomme mukaisen lisämaksun. Lisävarusteita ovat muun muassa avoharja 150cm, puskulevy 200cm (säädettävä 140+30+30), rammeri sekä kaivin A210.

Täytä alla oleva yhteydenottolomake, niin olemme sinuun yhteydessä asian tiimoilta.   Kauppalehti menestyjä yritys   Tilaajavastuu  Korkein luottoluokitus  asiakastieto.fi

Copyright © 2020 JAP Nordic Oy