YHTEYS-
TIEDOT

Konevuokraus
040 900 7545
Timanttityöt
040 169 7289

AVANT vuokraus – kone jopa tunnissa työmaalle

AVANT vuokraus on suosittua ja vaivatonta – AVANT on pieni ja näppärä työkone, jonka käyttö on erittäin helppoa. Sopii niin ammattilaiselle kuin tee-se-itse -miehellekin.

Vuokraamme työkoneet ja toimitamme työmaalle, asiakas voi noutaa itse koneen toimistoltamme Helsingistä. JAP Nordic vuokraa AVANT pienkuormaajien lisäksi Kramer pyöräkuormaajia, henkilönostimia ja trailereita sekä yksityisasiakkaille että yrityksille. 

AVANT vuokraus on kauttamme helppoa ja reagoimme tilauksiin hyvinkin nopeasti. Jos tarve vaatii, saamme koneen jopa tunnissa työmaalle.

Vuokraa kätevä työkone tästä

 

AVANT vuokraus ja lisävarusteet

Pienkuormaaja varustellaan asiakkaan haluamilla lisävarusteilla. Koneeseen voidaan liittää muun muassa trukkipiikit, kaivuri, lumi- tai sorakauha, avoharja, puskulevy, saha tai betonimylly. Jossain malleissa on tietyt varusteet vakiona, esimerkiksi kauha ja haarukat ovat yleisiä varusteita.

Laskemme asiakkaalle aina parhaan mahdollisen pakettihinnan. Kysy työkoneen vuokraus viikko-, kuukausi- tai projektitarjousta.

040 900 7545   avantvuokra@gmail.com


AVANT-pienkuormaaja on kevyt ja monipuolinen työkone

Pienkuormaaja on pieni ja näppärä työkone, jonka kanssa on helppo työskennellä missä vain, myös kaupungin keskustassa ja muissa ahtaissa olosuhteissa. AVANT sopii sekä ammattikäyttöön että työvälineeksi tee-se-itse-miehelle. AVANT vuokraus on edullista ja koneen hallinta helppoa ja mutkatonta: AVANTissa on käytännössä kaksi poljinta, jotka ohjaavat konetta eteen ja taakse, sekä ratti.

Pienkuormaaja on kevyt ja pienikokoinen. Eri työkoneiden painot vaihtelevat 1000-1800 kilon välillä, ja mitoiltaan pienkuormaaja on 2 m pitkä ja 1 m leveä. AVANTissa on nurmikkorenkaat, jotka suojaavat pihan ja nurmikon pintaa – pinta pysyy ehjänä ja siistinä. Malleistä: pienin Avant 420, sitten Avant 528, Avant 530, Avant 640, Avant 745. Koneita on yli 10 hytillisiä ja ilman.

Pienkuormaajalla onnistuvat esimerkiksi maisemointi-, multa- ja kivituhkatyöt näppärästi. Myös aitojen pystytyksessä ja suuremmissa istutuksissa AVANT on erittäin hyödyllinen työväline.


AVANT sopii Suomen olosuhteisiin

AVANT-pienkuormaaja on Suomessa valmistettu ja siinä on laadukas japanilainen moottori. Työkone sopii hyvin Suomen vaihteleviin sääolosuhteisiin ja kestää myös lämpötilan rankat vaihtelut. Kone käynnistyy helposti pakkasella ja toimii moitteettomasti. AVANT vuokraus sopii kaikille, sillä sen käyttö on helppoa.


Työkoneen vuokraus

Vuokraamme työkoneita pääasiasiassa Helsinkiin ja pääkaupunkiseudulle. Asiakkaisiimme kuuluvat sekä yksityiset kuluttajat, että yritykset. Avant koneet ja laitteet käyttävät mm. kiinteistöhoito- hevosenhoito- maarakennus ja rakennusalan toimijat. Kiinteistöylläpidossa Avantia voi käyttää ympäri vuoden, siihen on erilaisia varusteita ja on helppo käyttää. Asiakas voi noutaa työkoneen toimipisteestämme tai voimme kuljettaa työkoneen asiakkaan luo. Koneen vuokraus tapahtuu yleensä trailerin kanssa, joten työkoneen kuljettaminen on helppoa ja vaivatonta – henkilöauto ja vetokoukku riittävät.

Meillä AVANT vuokraus sisältää sora/lumikauha sekä trukkipiikit. Muista lisävarusteista veloitamme hinnastomme mukaisen lisämaksun. Lisävarusteita: avoharja, tasotuskauha, tasotusritilä, puskulevy 200cm (säädettävä 140+30+30), kaivinosa A210, hiekotin, maapora ym. lisävarusteet.

Täytä alla oleva yhteydenottolomake, niin olemme sinuun yhteydessä asian tiimoilta.
    Kauppalehti menestyjä yritys Tilaajavastuu Korkein luottoluokitus asiakastieto.fi

    Copyright © 2024 JAP Nordic Oy