YHTEYS-
TIEDOT

Konevuokraus
040 900 7545
Timanttityöt
040 169 7289
Konevuokraamo » Perävaunut, lavetit ja trailerit

Perävaunun, lavetin, muuttovaunun tai autotrailerin vuokraus joustavasti

Onko muuton tai tavaroiden kuljetuksen aika? Vai pitääkö mönkijä ja tai muu kulkuväline kuljettaa jonnekin? Jap Nordic Oy:ltä trailerin, lavetin ja peräkärryjen vuokraus onnistuu nopeasti sekä joustavasti.

Vuokraus tapahtuu hyvien kulkuyhteyksien varrelta toimipisteeltämme Vantaalta, Virkatie 5 (kehä III, lähellä Jumbo-kauppakeskusta). Tai voimme toimittaa tarvittaessa vuokrattavan peräkärryn tai trailerin haluttuun osoitteeseen ja hakea sen pois käytön jälkeen. Palvelemme vuokrausasioissa niin yksityisiä kuluttajia kuin yrityksiäkin. Päätoimialuettamme on koko pääkaupunkiseutu ja Uusimaa, mutta palvelemme toki asiakkaita tarpeen mukaan myös kauempanakin.

Perävaunun voit vuokrata kätevästi joko soittamalla meille tai lähettämällä sähköpostiviestiä. Mikäli lähetät viestin, kerro meille minkälaisen peräkärryn, lavetin, muuttovaunun tai trailerin haluat vuokrata, ja milloin on toivottu vuokrausaika sekä jätä yhteystietosi.

Ota yhteyttä ja kysy lisää peräkärryn tai trailerin vuokrauksesta!

Ota yhteyttä

Meiltä vuokrattavat kärryt ja trailerit kaikkiin kuljetustarpeisiin

Vuokrattavien peräkärryjen ja trailereiden valikoimasta löytyy monipuolisesti eri käyttötarkoituksiin soveltuvia kuljetusratkaisuja. Oli sitten kyseessä tavaroiden ja tarvikkeiden kuljetusta tai vaikkapa mönkijän tai jonkin muun menopelin siirtämistä paikasta toiseen, Jap Nordic Oy:n vuokrausvalikoimasta löydät juuri sopivan ratkaisun kuljetukseen.

Vuokrattavana ovat muun muassa

  • avoperäkärry
  • katettu perävaunu
  • muuttovaunu
  • kaappivaunu
  • autotraileri
  • lavetti
  • konetraileri
  • mönkijäkärry

Joustavaa ja helppoa vuokrausta

Kun tarvitset kuljetusapua helposti ja nopeasti, esimerkiksi Helsingissä, Espoossa, Vantaalla tai muualla pääkaupunkiseudulla, saat meiltä peräkärryjen ja trailereiden vuokraukset joustavasti. Vuokraus onnistuu näppärästi sekä puhelimitse tai sähköpostitse. Kysy meiltä rohkeasti tarjousta erilaisista vuokrausajoista. Hintoihin lisätään alv 24 %.

Ota yhteyttä ja kysy lisää peräkärryn tai trailerin vuokrauksesta!

Ota yhteyttä

Kauppalehti menestyjä yritys Tilaajavastuu Korkein luottoluokitus asiakastieto.fi

Copyright © 2024 JAP Nordic Oy